Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

MAITT APP

Töltse le ingyenes mobil alkalmazásunkat!

Letöltés

MAGYAR ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV TERÁPIÁS TÁRSASÁG

Tájékoztató film a Műtéti érzéstelenítésről

Nagy sávszélességű, gyors Internet kapcsolaton a film betöltése kb. 20-30 mp-ig tart. Ha nem indul el az automatikus lejátszás, kattintson a bal egérgombbal a fekete felületre, ekkor megjelennek a lejátszásvezérlők és elindíthatja a videót.

RÓLUNK ÍRTÁK

  • KÖSZÖNŐLEVELEK
  • MÉDIAVISSZHANG

Új rendszerben működő sürgősségi betegellátó osztály a Pécsett

Dr. Verzár Zsófia vezetésével nyílt meg az új rendszerben működő sürgősségi betegellátó osztály a pécsi 400 ágyas klinikán

Az aneszteziológusok – a sürgősségi ellátásban dolgozók és a családorvosok mellett - az egyik legkiégettebb szakma az orvostársadalmon belül.

Több nemzetközi kutatás erősíti meg, hogy az aneszteziológusok – a sürgősségi ellátásban dolgozók és a családorvosok mellett - az egyik legkiégettebb szakma az orvostársadalmon belül.

Az Egyesült Államokban az elmúlt évtizedben jelentős mértékben csökkent a kórházi ágyak száma és ez a folyamat nem áll meg.

Az Egyesült Államokban évente több mint 113 trillió dollárt költenek egészségügyre. A gazdasági válság kihatott az egészségügyi kiadásokra

Elkészült a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ új tömbje

Elkészült a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ új, 265 ágyas tömbje, ahol egy új, sürgősségi betegellátó osztály is kialakításra került.

További hírek